Το digital networking ήρθε στο προσκήνιο, στο διήμερο σεμινάριο, που συνδιοργάνωσε η Farmasyn με την εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων Mentory, στις 17 και 18 Μαΐου 2017.

Η μετάβαση σε μια ψηφιακή κουλτούρα είναι για μας μια «ζωντανή» διαδικασία που περιλαμβάνει συγκεκριμένες συμπεριφορές και εργαλεία, με στόχο την υλοποίηση καινοτόμων ιδεών και ενεργειών για την ανάπτυξη του δικτύου της Farmasyn και για τους ιατρικούς επισκέπτες της, οι οποίοι βρίσκονται στον πυρήνα της δραστηριοποίησής μας.

Το digital networking ήρθε στο προσκήνιο, στο διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, που διοργανώσαμε για 55 στελέχη μας από όλη την Ελλάδα, από κοινού με την ομάδα Digital Marketing της εταιρείας Mentory. Ο Γιώργος Χατζηφωτίου, Marketing Manager και ο Χρήστος Κουκούτσης, CRM & BS Manager στη Farmasyn, ηγούνται της προσπάθειας για την προβολή της εταιρείας στο διαδίκτυο και επιμελήθηκαν τη διοργάνωση του διήμερου σεμιναρίου.

Oops...
Slider with alias digital-networking not found.

Η Γεωργία Τσούμα, Digital Marketing & Communication Associate στη Mentory, μίλησε για τις τάσεις στο ψηφιακό marketing, με το βλέμμα προς το μέλλον και τις συνεχείς εξελίξεις στο χώρο αλλά και ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τις επιχειρήσεις. Ο Ηλίας Τσαλδάρης, SEM/SEO Consultant- Google Partner στη Mentory και την Innovation Group, μίλησε για τη σημασία των micromoments και τη χρήση του Google+. Η Βαλεντίνα Τρικουνάκη, Επικοινωνιολόγος- Head of Digital στη Mentory, μίλησε για το personal branding στα κοινωνικά δίκτυα. Η Έθελ Αγγελάτου, LinkedIn Trainer & Consultant, πραγματοποίησε ενημερωτική εισήγηση για την πλατφόρμα LinkedIn και έδωσε χρήσιμες συμβουλές για την ορθή χρήση της.

Στα πλαίσια του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε workshop, όπου η θεωρία για το digital networking έγινε πράξη καθώς οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να βελτιστοποιήσουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Ο Γιώργος Χατζηφωτίου δήλωσε: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την επιτυχία του σεμιναρίου, που οφείλεται στην άρτια διοργάνωση και διεκπεραίωση του διημέρου από τους συνεργάτες της Mentory και στον ενθουσιασμό και την συμμετοχικότητα των συναδέλφων μας.” Και ο Χρήστος Κουκούτσης συμπλήρωσε: “Η είσοδός μας και η παρουσία της FarmaSyn S.A. στον ψηφιακό κόσμο, έγινε με μεγάλη επιτυχία και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να συνεχιστεί!”

 

 

This site is registered on wpml.org as a development site.